ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

kavitációs zsírbontás

 

Ez a fajta zsírbontó eljárás biztosítja azt, hogy műtét nélkül érjük el a kívánt alakot, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellékhatása nélkül. Elsősorban a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében van szerepe, és kiváló a narancsbőr kezelésére is.

 

Az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben. Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre, melyek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek.

 

A nyirokrendszer segítségével a zsírbontás alatt folyékonnyá vált zsír és az egyéb bomlástermékek a májba jutnak, ahol azok lebontásra kerülnek, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

 

 

A kavitáció előnyei:

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall.

 

 

Hány alkalomból áll egy kezeléssorozat? Mennyi időbe telik egy kezelés?

Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max 20 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.

 

 

Milyen eredményeket várhatunk?

Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától.  Általánosságban elmondható, hogy a szabályok betartásával egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen, egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet. A klinikai tesztek tanúsága szerint 3 ultrahangos kavitációs kezelés után 3,95 cm-es csökkenést tapasztaltak a has és comb körfogatában.

 

 

Kezelés után

A kezelést követően 24 óra cukor-és szénhidrátmentes diéta betartása javasolt, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás ajánlott. Emiatt a kavitációs kezelésekhez általában ajánlunk egy 30 perces gépi nyirokmasszázst is. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. Fontos afokozott folyadékbevitel, mely segíti az elfolyósított zsírt azonnal a nyirokrendszerbe juttatni. E nélkül kevésbé hatásos a kezelés.

 

kavitációs zsírbontásA kezelés menete

    Előkészítés: ultrahang gél felkenése

    Kavitációs kezelés: kavitációs kezelőfej mozgatása a kezelt területen az előírt időtartamig

    Kiürítés: 30 perc

 

 

 

 

Kombinálhatóg:

  • gépi nyirokmasszázs

  • rádiófrekvenciás feszesítés

  • arcfiatalítás

  • vákuumos rádiófrekvencia

 

A kezelés mellékhatásai

A kavitációs ultrahangos kezelésnek mellékhatásai nem ismertek. A kezelés végeztével a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik 6-10 hét alatt kiegyensúlyozottan szeretnének megszabadulni a nem kívánt feleslegtől és akik jojó-szindróma nélkül, tartósan csökkentenék ruhaméretüket.

 

KEZELÉS ÁRA:

Időtartam: 50 perc (20 perc kavitáció+ 30 perc gépi nyirokmasszázs)

Ajánlott alkalmak száma: 6-10

Ajánlott gyakoriság: hetente (az első 4 alkalmat lehet 72 óránként végezni)

Ár :  1 alkalom 6.500 Ft       6 alkalmas bérlet: 35.000 Ft.          10 alkalmas bérlet: 52.000 Ft

 

FONTOS:

a napi 2,5-3 liter folyadékfogyasztás, a napi szénhidrátbevitel csökkentése.

 

Bejelentkezéshez hívjon minket: 

+36-70-389-8770